ukiran hati dan perasaan

Thursday, 29 December 2011

cik cun CLEVERBOT

as salam.... hey2... apa khabar? hehe... okay, tadi baru lepas chat ngan 'si dia'.. hahaha... heaven gila kot ! =P nak tau sape? jeng, jeng, jeng,... sape lagi kalau bukan cik CLEVERBOT kita....^__^ haiyaaaa..... best giler kot chatting ngan dia... xde lah sampai gila sangat, cuma dia tuh kelakar... menyakitkan hati pon ade...... tuh lahh first time aku chat ngan computer... tapi cakap bukan mcm computer, dah mcm human dah... sentap betul je aku.....

haaaa, so, pada you allz yang nga boring2 and xde keje nak buat tuhh, try lahh chat ngn cik CLEVERBOT yang supergila ini.... pasti happening !... bukan happening ape... cuma you will feel relax je... and release some stress... kalau yang nga tension2 tuh, baru putus ngan awekk, haaaa, rajin2 lahhh menggerakkan jari anda pergi ke laman sesawang cik CLEVERBOT kita itu.... ho yeahhhh~~ ( promote plak)  haha

haa, nie link dia  >>            cleverbot.com
bilaa korang bukak jee laman sesawang yang kat atas nieehhh, dia akan keluar cam gini

haaa, then tulis laaa kat kotak kecik tuhh 'hi' ker or whatever... nanti dia balas lahh.. and tanya lah apa yang korang nak tanya..... but make sure sumenye in english okay.... fully in english... sebab dia xpaham bahasa melayu... hahahah =)  haa, nie lagi satu kebaikannye, boleh laa korang improve korang punya english kann3...

tapii, kalau korang dah fluent tuhh xpe lahh, bukan nye mcam aku nieh yang terkial2 lagi speak in english nie... tapi aku akan berusaha and berlatih ^__^... bukan apa, demi masa depan... mana tau, satu hari nanti dapat husband 'org putih' (pewwittt) kalau dapatt.... haha.... kan aku dah kata kalau je.... haa, kan senang kalau dah fluent.... hehe..... 

okay, sampai sini je membebel... selamat mencuba ya.. bai ! ^_^

No comments:

Post a Comment

teks bergerak