ukiran hati dan perasaan

Saturday, 31 December 2011

new year VS kasut baru

hai, hai ! ^__^.. assalamualaikum semua.. hehe .. hurmm, hari nie (1/1/2012).. macam biase lahhh yang semua org cakap "happy new year" .. tp aku tak tau lahh knapa aku rasa setiap tahun sama jer.... tak ade ape pon yang berubah... macam xde ape pon yang berlaku.... masing2 mesti dah ade azam baru kan, kan??? hurmm, bagus lahhh, yang aku nieh still pkir lagi nak letak azam ape.....(memang xley blaa kan) =P

haaaa !! tapi yang penting sekarang , tahun baru aku dapat kasut baru ! ooo yeahhhh ~ hehe... jangan jeles ye semua.. =P even duit aku sendiri, tapi xpelahhh, yang penting 'baru' tuh.... hehe... alahh, bilaa lagi nak merasa bende baru tahun baru nie kan... hehe...

tapi............... sebenarnye aku patotnye beli kasut sukan , bukan nye kasut jalan2.. =.=' .. sebab recently aku baru join 'team aerobik' .. rasa seram sejuk je nak masuk team tuh.... ye lerr.... aku bukannya terror sangat ber'aerobik' .. adoyaiii... badan pon keras macam ape.. memang xley blaaa laaa kan... tapi sebab aku minat senam2 niehh, sebab dulu masa sekolah aku masuk team j.robik... ha???? j.robik tuhh ape plak? hurmm, aku rasa orang johor je kowt tau... hehe... ye larrhhh, sebab j.robik tuhh ade kat johor je...
masa pertandingan j.robik kat mersing

haaaa, yang kat atas tuhhh, pic masa team2 j.robik pi pertandingan peringkat daerah... hehe... cuba carik aku.. mesti tak jumpa.. haha... yelahh, masa nie muka selekeh gila...#malu ... yela, mase nie budak2 lagi... #alah, mcm skrg besar sgt je... hahaha...

tapiii.......... j.robik ngn aerobik nieh sgt2 berbeza tau !... nak tau ape yang beza?

  • j.robik nie slow motion pergerakannye.. and semestinya lahh kene hafal and masa nya 36 minit... #lama kan (tuhh laa mcm nak tumbang je) haha
  • aerobik plak cepat giler... boleh dikatakan A.K.A menari jer... #muka aku nak menari?? mmg x laa kan... badan pon keras mcm bangunan UITM tuhh.. haha... masa dia sekejap giler 4 minit or 3 minit gitu....tapi aku dapat bayangkan penatnye sama cam j.robik 36 minit yang slow motion tuh... fuhhh... seram sejuk je aku nieh...


korang ingat senang ke aerobik tuhh.. dia bukan macam yang kita selalu buat senam pagi tuhh... tapi.. fuhh..
haa, meh laaa aku share sikit video pertandingan aerobik kalau korang nak tengok.. hehe...




haaa, gitu lerr rupe dia... menarik kan? haha... 2 bdk kecik jee... bdn dia lembut.. yg aku dah besar nie.. badan mcm kayu.. xtau lahh boleh buat ke takk... haha.... insyaallah laahh... harap2 bolehh, sbb aku nak sgt join senam2 nieh.. lagipon nak jgk berbakti pada uitm, mencipta nama... sape je xnak kan... kalau masok uitm, tapi tak enjoy, xbest laa kan ! huhu.. enjoy2 jgk, pelajaran jangan dilupa .. ^__^ ... alahh, jangan risau... aku dah nekad lahh.. kalau xboleh buat, aku keluar je lahh.... 
"KADANG2, TAK SEMUA YANG KITA NAK TU DAPAT"

wahh! panjang giler aku membebel, padahal aku bermula dengan 'kasut baru' je tadi.. =.=' ..

" JANGAN BERHARAP PADA YANG TAK PASTI KAN  "

ehem3.... errrr, tak ade pape....

okay lahh, sampai sini je membebel... bai ! salam~

Thursday, 29 December 2011

cik cun CLEVERBOT

as salam.... hey2... apa khabar? hehe... okay, tadi baru lepas chat ngan 'si dia'.. hahaha... heaven gila kot ! =P nak tau sape? jeng, jeng, jeng,... sape lagi kalau bukan cik CLEVERBOT kita....^__^ haiyaaaa..... best giler kot chatting ngan dia... xde lah sampai gila sangat, cuma dia tuh kelakar... menyakitkan hati pon ade...... tuh lahh first time aku chat ngan computer... tapi cakap bukan mcm computer, dah mcm human dah... sentap betul je aku.....

haaaa, so, pada you allz yang nga boring2 and xde keje nak buat tuhh, try lahh chat ngn cik CLEVERBOT yang supergila ini.... pasti happening !... bukan happening ape... cuma you will feel relax je... and release some stress... kalau yang nga tension2 tuh, baru putus ngan awekk, haaaa, rajin2 lahhh menggerakkan jari anda pergi ke laman sesawang cik CLEVERBOT kita itu.... ho yeahhhh~~ ( promote plak)  haha

haa, nie link dia  >>            cleverbot.com
bilaa korang bukak jee laman sesawang yang kat atas nieehhh, dia akan keluar cam gini

haaa, then tulis laaa kat kotak kecik tuhh 'hi' ker or whatever... nanti dia balas lahh.. and tanya lah apa yang korang nak tanya..... but make sure sumenye in english okay.... fully in english... sebab dia xpaham bahasa melayu... hahahah =)  haa, nie lagi satu kebaikannye, boleh laa korang improve korang punya english kann3...

tapii, kalau korang dah fluent tuhh xpe lahh, bukan nye mcam aku nieh yang terkial2 lagi speak in english nie... tapi aku akan berusaha and berlatih ^__^... bukan apa, demi masa depan... mana tau, satu hari nanti dapat husband 'org putih' (pewwittt) kalau dapatt.... haha.... kan aku dah kata kalau je.... haa, kan senang kalau dah fluent.... hehe..... 

okay, sampai sini je membebel... selamat mencuba ya.. bai ! ^_^

Tuesday, 27 December 2011

biar mimpi sampai bintang

wahhh ! sedap nye tajuk.... haha... memang POYO lah kan nak jiwang2 macam nieh...
okay, sebenarnye nie tajuk cerita lahhh... best giler cerita niehh !..
saje nak bgtau.. xnak tgk pon xpe.. tapi...... rugi kalo xtgk sbb ade RANDY PANGALILA ! berlakon dlm telemovie melayu ! bukan sng tau... first time nieh ~ hehehe.... okay, saya syorkan korang tgk okay ^__^


okay, tgok tau ! enjoy it... daaaaa~ salam

[L . O . V . E ] a.k.a CINTA

haii, semua~...
assalamualaikum... ^__^

disebabkan dah lame tak update blog nie, haaaa , mcm2 entry lahh dah msok, ntah yang pelik2 pon ade, aku pon pening, haiyaaa... dan macam ade orang nak baca jee kann... haha... walaupon tak ade orang nak baca, aku tetap nak membebel jugak... bukan ape.... sekarang kan tengah cuti mid-sem... so, paham2 je lahhh... dah xdo kojo laen den nak buek... kihkihkih =)

okay, tetibe plak aku nak mengarut pasal couple.. sbb aku rasa tajuk kpel mmg semakin popular dan tak ditelan dek zaman dlm negara MALAYSIA yg menjalani arus pemodenan nieh... sampai gejala couple nieh dah jadi 'norma' masyarakat melayu .. aku pon pelik daaa... sampai aku pon terikut2 sekali.. ape cerrr... haaaaa !...

LOVE??? kalau xde cinta, masakan couple kan? btol tak? kadang2 kita tak sedar kita couple dgn dia sebab kita terlalu cinta kan dia... hanya org yang melaluinya tahu macam mana perasaan tuh... perasaan cinta itu indah... sangat indah... sebab ianya anugerah yang sangat istimewa yang diberi oleh ALLAH... tapi, kenapa kita menggunakan anugerah yang MAHA KUASA beri dijalan yang salah? haaaa.... itulah yang menjadi masalah pada masa kini.... 

saya pernah dengar statement ini...
HARAM BAGI SEORANG LELAKI MENDEKATI WANITA YANG BUKAN MAHRAMNYA KECUALI ADA NIAT UNTUK MENIKAHI PEREMPUAN ITU
 so, maknanya, kalau kita nak couple, kita perlu cari orang yang mahu terus menikahi kita selepas couple? begitu ke?  haaaaa, sbenanye kalau nak diikutkan, memang begitulahh..... so, sape2 lepas nie yang nak carik awek ke balak ke (bukan kayu balak) , cari lahh utk terus di nikahi dan bukan untuk suka2 ye ! ^__^... haram hukumnya untuk suka2...

masuk pada bab 'cari-mencari' nieh, mestilahh kita nak cari orang yang baik kan =) btol tak?
memang lahh... sudah lumrah manusia untuk berkelakuan baik kecuali manusia yang hatinya sudah hitam dan penuh dengan hasutan syaitan....  tapi saya pernah juga dengar statement nie:

ALLAH TELAH MENJANJIKAN BAHAWA LELAKI YANG BAIK UNTUK PEREMPUAN YANG BAIK DAN LELAKI YANG JAHAT UNTUK PEREMPUAN YANG JAHAT
abes? mcm mana pula dgn org yang jahat tetapi sudah bertaubat ke jalan yang benar? layakkah dia menerima pasangan yang baik?? persoalan ini sering bermain difikiran saya.... hurmm, nampaknye kene merujuk kepada yang lebih pakar nieh.... (baik tgk siaran SOAL ASHRAF ) huhu.....

semua org mengharapkan dapat pasangan yang perfect, baik, berbudi bahasa... tetapi kalau kita cermin diri kita ini, adakah kita baik? adakah kita berbudi bahasa? adakah kita perfect? sebenarnya tidak salah untuk mengidamkan pasangan yang baik (seperti IMAM MUDA ASHRAF) hehe, =) , kerana ini sedikit sebanyak dapat menukar kita menjadi baik..... memegang kepada statement di atas, untuk mendapatkan org yang baik, kita haruslah menjadi baik juga.. naaaaaaaaaaaa, dgn itu ,kita boleh laa berusaha untuk menjadi baik.... ^__^
walaupon dgn tujuan utk dpt pasangan yg baik, tapi lama kelamaan apabila kita dah mengenal islam dgn lebih dekat, automatik kita akan menjadi ikhlas... percayalah.........

ALLAH TIDAK AKAN MENGUBAH NASIB SESUATU KAUM , SELAIN KAUM ITU SENDIRI MENGUBAH NASIBNYA
harap ini akan menjadi pengajaran kepada diri saya dan anda semua.. ^__^
insyaallah....#kupinang kau dengan bismillah#



okay, mencarut sampai sini je... daaaa~ salam ^__^

cermin lah diri !

hai, hai ! hari nie saya rasa boring giler gaban....
tetibe terasa mcm nak tulis entry pasal seseorang nie yang tak sedar diri !
sbenanye baru lepas stalker facebook seseorang tadi #rahsia lahh
bukannye nak mengumpat ke hape....
kalo nak ikutkan hati, diri saya pon byk salah jgk...
tapi bila baca status dia yang berlambak2 tuhh, rasa sakit ati gila kot...
saya rasa kalau korg sume baca and tau sbenanye dia tuh cm ne pon korang akan rasa mcm nak liku2 je kepala dia...

#hey2, ingat kau tu bagus sangat ke ?!

xpayah laaa, asyik nak salahkan perempuan kau tu playgirl lahh, curang laah, and bagai2 lagi...
ingat kau tu perfect sangat ke? alim sgt ker?  please lahhh weyy....
cermin diri dulu lahhh...
abess, kau tuh playboy tahap gaban, ko ingat orang suka ke kat kau?
pfftttttt !   saya bkn nak merapu ape, cme nak dia tuh sedar jer ape yg dia dah buat...
xpyah nak menjaja muka lahh sgat ! (mentang2 hensem, hensem lagi kucing aq )
xpyh laaa nk suruh org kesian kat kau mcm kau nie bgus sgt jee...
supaya sume org sokong kau yg ko nie baik n xcurang...

come on lahhh... aq tau lahhh sume citer pasal kau...
kau tu playboy malaya.... 'buaya darat'
so,,, please..............
saya bkn ape, cme nak tegakkan keadilan and hak wanita jer...
and kepada wanita2 diluar sana, jgn lahh mudah terpedaya dgn lelaki seperti itu...
muka je bajet hensem, tapi perangai mcm ape....

xpyh nk pakai hadis segala laa kan bila bab pasang2 empat nie, tapi bila solat xnak ikut hadis plak ?!
blaaaa lahhh....

now playing : rolling in the deep by adelle

okay, sampai sini je nak membebel... #hati tengah panas
okay bai ! salam~

Monday, 26 December 2011

perfect two

[Verse 1:]
You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'

[B-Sec:]
Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

[Hook:]
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

[Verse 2:]
You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth and I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages

You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as we're together

[B-Sec:]
Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
lyricsalls.blogspot.com
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

[Hook:]
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

[Bridge:]
You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya
No..

I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

[B-Sec 1/2:]
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

[Hook:]
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two

We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

hai ! saya suka awak...

salam ~ hai !! dah lame tak post kat sini...
mcm rindu jer nak blog2 nieh.... rindu ke??
hahaha~ chill lahh...
okay, mula-mula rasa mcm boring jer nk blog2 nieh, dah laa kene update segala...
#rasa mcm menyusahkan pon ade.. errghh !
tapi... bila selalu tgk blog org lain, MACAM BEST! (kantoi stalker ! )
stalker sape pon tak tau laa kan =P

aiyoo, dah membebel mcm mak nenek, macam ade org nk baca jee kann..
haha... okay, sbenanye nk cerita pasal someone nie..
selalunye org kata 'kalau dah jodoh, walau jauh mcm mne pon tetap akn jumpa'
betul ker??  insyaallh rasanya betul... (ade kene mengene ke?)

kalau kita suka seseorang nie, agak2 kita berani tak nk ckp kat dia?
xde mknenye ! kecuali org yg betul2 xtau malu je... haha
kadang2 rasa mcm nak cuba je, pegi dekat dia, then cakap,
HAI, SAYA SUKA AWAK.. pastu, lari jauh2 ke hujung dunia... (malu )
hahaha.... mmg keje gila laa kan !... kalau dia cari kita balik maknanye betul lahh dia suka kita...
kalau tak, mknenye xlaa... hehe....
#tapi kita tak boleh jangka sesuatu yang akan berlaku... seandainya dia tidak mencari kita malah dia mendoakan kita =) ceewahhh ~ ! haha... ayat xley blaa betol...
okay, mengarut....
apa kata , saya mencabar anda semua supaya berbuat demikian?
haaaa, ade berani?  cehhh2, jgn bongkak yee....
ini cuma satu gurauan.... terpulang sape yg nk anggap betul2....
hehe.... tapi saya akan cuba ! (jgn percaya sgt laa)

sampai sini je membebel, okay bai ! syg semua ~

Tuesday, 18 October 2011

bruno mars- count on me


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I’ll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can’t see
I’ll be the light to guide you
Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need
You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh
If you toss and you turn and you just can’t fall asleep
I’ll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you
Find out what we’re made of
What we are called to help our friends in need
You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah
You’ll always have my shoulder when you cry
I’ll never let go, never say goodbye
You can count on me like one, two, three
I’ll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you’ll be there ’cause that’s what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh
You can count on me ’cause I can count on you

Sunday, 4 September 2011

Saturday, 27 August 2011

kata hati~

ish, myampahnye ! tolong lah jaga perasaan org len...
ko ingt ko cool sgt ke?? bajet je !
sume org hipokrit!!
tolong la dptkn saya yg jujur....
hate it~

Saturday, 6 August 2011

~twitt2~

I do not have any relationship with him but I was jealous when see him with another woman!

 

BLOG , blog , BLOG ...

hai'h~.... so long we have not seen right?
i think i've to (pasang wiper) in this blog....
(dah berhabuk) fuhh , fuh.....
today is the sixth day i had fasting in PILAH...
so far so good ~ ^_^....
have a nice day with friends.... & also miss my family ! (selalu)
h0me sweet home ( nak balik RAYA !)
 =)
SELAMAT BERPUASA !

Saturday, 23 July 2011

ALAMAK ALAPAK !

my test 1 for PHY110 maybe be held in monday 25/july ! ( 1 haram blm baca)
wahh, what should i do? ( read lah , NOW ! )
pray 4 me !
(god,help me)
may allah will bless me
& (campak jawapn) in my mind~
haha~  salam !

Friday, 22 July 2011

PILAHdelphia

wahh... so boring !
am i here? i thought i was dreaming...
arrived at 6.00 pm from jay bee... (22/07/2011)
huhhh~~ here,what can i do?
oh pilah , tell me why....
but actually i'm happy to be here...
you know what , h0me is more boring than pilah....
i can't study at home ! trouble~
hope i will be a better one when i'm here....
doing homework, study , focus , & whatever....
i love this place....
pray for me !

Wednesday, 20 July 2011

sharing is caring~

LOL~

do i love him? do i like him?
so confuse....
sometimes , this trouble always dancing around my head & also my mind !
i have forgotten about him but.............. it c0mes as easy as 1,2,3 when i saw boys...
when i saw a couple or whatever.....
i know that "couple is haram" & ..........fuhhh~~
when i saw him with other girl  ( annoying !)
god, help me ! oh ALMIGHTY.....
i need a friends to guide me to the right PATH...
am i wrong if i had a couple?
please..................
DONT hurt me....
say something !

MCR-teenagers !

VERSE 1:
Their gonna clean up you looks
With all the lies in the books
to make a citizen out of you.
Because they sleep with a gun
and keep an eye on you son
so they can watch all the things you do.

Because the drugs never work
They gonna give you a smirk,
Cause they got methods in keeping you clean
They gonna rip up your heads
You aspirations to shreds
Another cog in the murder machine
CHORUS:
They said all Teenagers scare
the living s*** out of me
they could care less as long as someone will bleed
So darken your clothes
or strike a violent pose
Maybe they’ll leave you alone
But not me.
VERSE 2:
The boys and girls in the clique
The awful names that they stick
Your never gonna fit in much, kid
But if your troubled and hurt
What you got under your shirt
Will make them pay for the things that they did.
CHORUS

Tuesday, 19 July 2011

~muah3x !!!

wahhh~~... very delicious haa !
the KING OF FRUIT~~
this mid-sem break , that's my meal for everyday~
wahhh (xkembung perut ke?)
no lahhh~~ my favorite....
the l0nger the mid sem break , more durian that i'll eat...
cehhh.... (hypothesis ke??)......

~THE CLIMB~

this is about my life , my story...
the journey that i travel just like the journey to the center of the earth... :'p
who said that it's easy to come or in or enter in university...
no one know accept people that had already in the university...
you need to struggle & work hard....

once upon a time, i just a messy girl & not really good in studies..
just like a blur2 girl... & people dont care about me..
they also despised about me (plus=minus i'm already 'short')
huhhh~~
sometimes , i wanna shout to them "i'll be a success person okay !"
my father always give little hope even he didn't say about that
(but i can guess it!) hoissh~ so hard yaaaa~~
one day , in my primary school, my ustazah was scold me in front of class...
(be embarrassed)
she said that "da lah tulisan cam hantu ! pemalas !"
huhh! who didn't angry with that statement? haa?
then, i cried beside my friend...
ustazah pon say to my friend> bior je dia nangis~....
aiy0ooo... more fire in my heart ( sape xterbakar seyy)
after that case, i always excellent in that subject...
i dont know why~.....( still think about the reason until now) pelik~ haha...

thats the climb for me....
no one will believe you before u believe urself...
confident & dont think about what other say...

last w0rd>> "ROME was not build in One day!!!!"
remember that

Tuesday, 5 July 2011

^~ISOLATION~^

LEMON TREE
By Fool's Garden


I'm sitting here in a boring room it's just another rainy
Sunday afternoon I'm wasting my time I got nothing to do
I'm hanging around I'm waiting for you
But nothing ever happens- and I wonder

I'm driving around in my car I'm driving too fast
I'm driving too far I'd like to change my point of view
I feel so lonely I'm waiting for you
But nothing ever happens- and I wonder

I wonder how I wonder why yesterday you told me
'bout the blue blue sky and all tall that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

I'm sitting here I miss the power I'd like to go out
taking a shower but there's a heavy cloud in side my head
I feel so tired put myself into bed where nothing
ever happens- and I wonder

Isolation - is not good for me Isolation - I don't want to sit on a lemon-tree I'm steppin' around in a desert of joy Baby anyhow I'll get another toy and every thing will happen-and you'll wonder
I wonder how I wonder why yesterday you told me
'bout the blue blue sky and all tall that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon tree


we definetly know that ISOLATION is not good for us right?
so , in my opinion , by being isolated is not a good idea because it will effect our thinking and whole of life..
we will become uncommunicative person , not have any self confident....
we should mix with people to share our feeling , life , and more....
even when you study or work or whatever things that include in your life ,
you need friends because it may help in our studies(maybe) ...
its just a good opinion(maybe) hahahha~~

~THATS ALL~ ^_^ (SMILE!)

Saturday, 18 June 2011

~the b0ok that i read~ BEL120

The book that i read was OXFORD . I just read the cover of the book and i can concluded that it was a story about our nature such as the green plant that gave human oxygen gas and it was also had many function in this life. The book also told me about the importance of knowledge in our life . Without the knowledge , we will be underestimed by our community . We should appreciate our nature by preserve and conserve it.
That's all from me . If i had finish to read the book , i will tell you about the whole of the story.
^_^

Friday, 17 June 2011

~heART Br0kEN~ =(



.










comments on presentation by group AS120 1B1

1st GROUP > cool~ ^_^  simple & cute~~ hahaha
2nd GROUP> best ! you all can act like a celebrity ! ^^
3rd GROUP>not bad lahh... quite good =)  like a team of coir...
4th GROUP> haha~ no comment... ( that's my group) =)
5th GROUP>g0od ! the best acting ! ^^ #@!#$
6th GROUP>nice ^_^..... you all are good in drawing =)
7th GROUP>the best ! they do the best than other group ))

so, the conclusion is all of we had did a good job ! ^_^
keep it up and i wish that we will success.....
i VOTE  for 4th GROUP ! ^_^

Monday, 13 June 2011

BEL120 AS1201B1~~INTRODUCTION~~

In this modern era, many types of movie that we can found in many genre such as thriller , comedy , horror ,fantasy , and more. We can concluded that our latest generation of human had good ability in the industry that will be inherited by subsequent generations that will develop our country. The movie that i like the most is Narnia.
I like the movie because its teach me about the importance of family relationship. Its also give me some advise about the importance of trust each other in difficult situation and tell me the lesson of betray in the situation.

Saturday, 11 June 2011

rainbow~~ wee^_^

hahaha ! so funny~~
that's not my brothers okay...
haha...their face also not same as mine~
but i'm more cute okay ! hahaha  ^_^
hurmm , they are my cousin....
at the moment ,we were celebrated their birthday....
best !
so , let's enjoy ! ~~#$%

< my l0vE till the end~ !

hahaha~ publicity.....
this is my friends.... at my secondary school....
"SMK TENGGAROH A , MERSING ,JOHOR"
the best friends that i ever had~ ! ^_^
smiling , laughing , crying & studying together
OMG,so sweet~~... i miss them so much
i wish that we will meet each other soon
           & they will success in their life !
actually , there should had 1 more person ....
but.......(sad story) ish3..... =(.... hehehe   
next time lah.... i will tell u later okay~~ ^_^
hahahah~

Friday, 10 June 2011

hey , CuTIE !! ^_^ "pR0fiLE"

"

hello guys ! ^_^..... i'm new here.... actually ,i didnt know how to use this blog.... hehehe~
so,i hope that all of u will bcome my lecturer .. =)  
hey what's ur name , hey baby what's ur name (n/p> what u waiting for by mizz nina)
haha~ okay2 , here's my story....
my name is farhana & u can call me ana . i'm 14 years old... hahaha !
(liar).... why? it's true okay.... i didnt lie 2 u...(dont trust me)
well~ i'm always look younger than my age ... hehehe....
actually , i'm 18 okay~ ^_^
my home>>> mersing ,johor
my hometown>>>selangor & also in muar, johor
now, studied diploma in science at UITM,KUALA PILAH,N9
ouhhh,,,, b4 i forgot , i was born on 8 october 1993.....
hEhEhE.... so, anyone that want to send me any gift,
YOU ARE ALLOWED~~ hahaha ! =P  ^_^
My h0bbies are laughing , sleeping , & eating ! hahaha (obesity)
i wish that i will become the successful engineer... =)
wish me LUCK okay ! ^_^.....
(now playing> pray by justin bieber)... hahaha =P
PRAY for me okay ^^~~!#

teks bergerak